Werken bij Medcor

Draag bij aan de zorg van morgen

Kom werken bij Medcor Pharmaceuticals

Ben je internationaal georiënteerd en werk je graag bij een dynamisch bedrijf? Houd je van een informele werksfeer binnen een flexibel en hecht team? En heb je interesse in de farmacie? Dan zoeken we jou!

Welke opleiding je ook gevolgd hebt, bij Medcor Pharmaceuticals hebben we verschillende mogelijkheden. Bekijk hieronder onze huidige vacatures.

Ons team is onze kracht

Dagelijks stromen grote hoeveelheden merkgeneesmiddelen door ons bedrijfspand. Wij verzorgen onder andere het ompakwerk van de geneesmiddelen en voegen de bijsluiters en labels toe. Dit gaat volgens strikte protocollen. Het is belangrijk dat we de juiste regels en de protocollen volgen en zorgvuldig met de producten omgaan. We zorgen dat al onze medewerkers de juiste kennis en vaardigheden hebben voor het werk dat ze graag doen. Daarom krijg je een interne training wanneer je bij ons komt werken. We investeren graag in jouw ontwikkeling. Want we willen dat jij goed op je plek zit bij ons!

De diversiteit van Medcor

Dagelijks werken bij ons ruim 130 medewerkers op twee locaties aan het leveren van parallel geïmporteerde merkgeneesmiddelen aan ziekenhuisapotheken en openbare apotheken in Nederland en Europa.

Benieuwd naar hoe het is om bij Medcor Pharmaceuticals te werken?

“De mogelijkheden bij Medcor zijn divers.”

Zoek je werk waarbij je kunt leren en doorgroeien? Dan ben je bij Medcor Pharmaceuticals aan het juiste adres. We kijken samen naar hoe jij je wilt ontwikkelen en waar dat binnen onze organisatie kan. Bonny kan hier over meepraten. Ze begon bij ons met ompakken en stroomde door naar de goederenontvangst, waar ze nu als coördinator werkt.

Bonny Ouderling
Coördinator goederenontvangst

“Het werken op onze afdeling is heel bijzonder omdat we werken met zeer gewilde producten. Het is een schaarste markt.”

Geneesmiddelen inkopen en verkopen op de Europese markt. Dat is waar onze afdeling Sales & Purchase zich dagelijks mee bezig houdt. Geneesmiddelen zijn een gewild product en die willen we voor onze klanten tegen een scherpe prijs inkopen. Het is een spel waarbij je de concurrentie te slim af moet zijn om te kunnen winnen. Die onderhandelingen kunnen best stressvol zijn.

Rogier Hubert
Sales & Purchase

Vacature: Allround magazijnmedewerker

Lelystad – 37.5 uur

Wat ga je doen?

Als Allround magazijnmedewerker ben je onder andere bezig met het controleren en inboeken van zendingen, lopen van orders en bijhouden van de voorraad.

Wat vragen wij van jou?

  • Een jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Kennis van WMS is een pré;
  • Ruime kennis van en ervaring met MS Office;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je bent commercieel ingesteld en bent stressbestendig.

Wat mag je van ons verwachten?

Een uitdagende, afwisselende en verantwoordelijke baan binnen een boeiende dynamische organisatie die volop in ontwikkeling is. Jij kunt daar onderdeel van zijn!
In eerste instantie betreft het een functie voor bepaalde tijd. Bij goed functioneren is er uitzicht op een vast dienstverband.

Solliciteren?

Heb je interesse? Stuur dan je motivatie en cv naar: a.huijbrechts@mosadex.nl. Vragen over deze vacature mag je ook via dit e-mailadres stellen.

Over ons:

Medcor Pharmaceuticals, onderdeel van de Mosadex Groep, is een groothandel in parallel geïmporteerde merkgeneesmiddelen en medische hulpmiddelen. Wij kopen geneesmiddelen binnen Europa in en maken ze gereed voor de Nederlandse markt. Via groothandelaren, openbare apotheken en ziekenhuisapotheken ontvangt de patiënt vervolgens de geneesmiddelen die hij nodig heeft. Door de motivatie en inzet van ons team zijn we marktleider in Nederland. En dat willen we blijven! Samen met jou.

Solliciteren?

Stuur dan zo snel mogelijk je motivatie én cv naar: a.huijbrechts@mosadex.nl t.a.v. Anoeska Huijbrechts. Heb je vragen over de functie of de procedure? Stuur dan ook een mailtje naar dit adres. We horen graag van je!

1. We laten je nog dezelfde week weten of we een eerste kennismaking willen plannen.

2. Is er een klik? Dan plannen we een tweede gesprek en maak je kennis met jouw toekomstige collega’s. Over het algemeen zijn twee gesprekken voldoende om van beiden kanten te weten of we bij elkaar passen!

3. Is het enthousiasme wederzijds? Dan doen wij je graag een aanbod.

4. Ga je akkoord? Dan teken je jouw contract en heten we je van harte welkom bij ons team!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

<div class="blog-hr"></div>

Is er momenteel geen (passende) vacature? Maar wil je wel graag bij ons werken? Dan nodigen wij je uit om een open sollicitatie te sturen. Verras ons met jouw brief en wie weet nodigen we jou binnenkort uit om kennis te maken. Stuur je motivatie met je cv naar a.huijbrechts@mosadex.nl t.a.v. Anoeska Huijbrechts.